Resultaten voor o o fonds

o o fonds
 
OOverzicht zicht op OO fondsen.
Bezoekadres: Keizersgracht 321, 1016 EE Amsterdam Administratiekantoor Syntrus Achmea Telefoon: 020 62 00 169 Fax: 020 55 53 699 Website: www.sfa-architecten.nl Opgenomen in de lijst van Agentschap SZW met Erkende OO fondsen, KvK nummer. Stichting Sociaal Fonds Samenwerkende Branches Detailhandel.
Wat is een OO fonds?
Het OO fonds draagt eraan bij dat bedrijven nu en in de toekomst geen problemen ondervinden bij het zoeken naar geschikt personeel en dat werknemers zich prettig voelen in hun werk doordat ze voldoende zijn toegerust voor de uitvoering van hun taak.
OO-fonds GGZ vernieuwt! GGZ Nederland.
In 2016 heeft OO-fonds GGZ een nieuwe missie opgesteld: het OO-fonds GGZ wil werken in de ggz, toekomstgericht vernieuwen en ontwikkelen vanuit een proactieve invloed op arbeidsmarkt om een bijdrage te leveren aan hoogwaardige kwaliteit van de zorg en dienstverlening in de ggz.
OO fondsen Soobwegvervoer.
Als een OO-fonds een directe relatie heeft met een CAO kunnen sociale partners vakbonden en werkgeversorganisaties de Minister van SZW verzoeken deze algemeen verbindend te verklaren. Deze fondsen hebben tot doel om de werking van de sectorale arbeidsmarkten te optimaliseren.
OO-fonds GGZ OO-fonds GGZ.
We bieden ondersteuning in de vernieuwingen die nodig zijn om te veranderen en te opereren in een dynamische branche. Vanuit een gezamenlijk belang bieden we kennis, inspiratie en financiƫle mogelijkheden voor projecten die organisaties en de sector als geheel verder helpen.
OO-fonds GGZ.
OO-fonds GGZ helpt organisaties om medewerkers optimaal te laten functioneren, zodat zij zo goed mogelijk zorg kunnen bieden. Vanuit het gezamenlijke belang van werkgevers en werknemers bieden we kennis, inspiratie en financiƫle mogelijkheden voor projecten die organisaties en de sector als geheel verder helpen.
OO-fonds OO-fonds.
Opleidings en Ontwikkelingsfonds Bouw Infra. Het Opleidings en Ontwikkelingsfonds Bouw Infra OO-fonds maakt deel uit van de cao BTER Bouw Infra. Het Opleidings en Ontwikkelingsfonds subsidieert activiteiten en projecten van derden in de sector Bouw Infra die passen binnen de doelstellingen van het fonds.
Opleiding Beroep Over deze site Werkgevers.
In beide gevallen kunnen zijn werknemers de cursus zonder toestemming vooraf volgen. De werkgever kan de kosten achteraf declareren. Wil een werkgever zijn werknemers cursussen laten volgen die niet op de lijst van het fonds voorkomen dan moet het fonds vooraf toestemming geven voor de cursus.

Contacteer ons