Zoeken naar o en o fonds

o en o fonds
 
Opleiding Beroep Over deze site Werkgevers.
Kleinere fondsen zijn te vinden in de groenten en fruithandel, de parketvloerbranche of de koeltechniek. Wanneer doet u een beroep op een OO-fonds? Een praktijkvoorbeeld: vergoeding van scholing. Het fonds voor groenten en fruithandel CKOAGF vergoedt de cursuskosten van werknemers.
Praktijkinformatie Bouwend Nederland.
Het Opleidings en Ontwikkelingsfonds Bouw Infra OO-fonds maakt deel uit van de cao BTER Bouw Infra. Het Opleidings en Ontwikkelingsfonds subsidieert activiteiten en projecten van derden in de sector Bouw Infra die passen binnen de doelstellingen van het fonds. Naast het verlenen van subsidies, financiert het Opleidings en Ontwikkelingsfonds ook de Collectieve ongevallenregeling Bouw Infra.
Wat is een OO fonds?
Het OO fonds draagt eraan bij dat bedrijven nu en in de toekomst geen problemen ondervinden bij het zoeken naar geschikt personeel en dat werknemers zich prettig voelen in hun werk doordat ze voldoende zijn toegerust voor de uitvoering van hun taak.
Opleidings en Ontwikkelingsfonds OO-fonds MarlijnAcademie.
Voor de scholing van uw personeel kunt u een beroep doen op het Opleidings en Ontwikkelingsfonds OO-fonds van uw branche. OO-fondsen verstrekken subsidie deels vanuit het Europees Sociaal Fonds, ESF voor uiteenlopende opleidingen van werknemers. De mogelijkheden en voorwaarden verschillen per sector.
OO en AO Fonds ISBW.
OO en AO Fonds. OO Fonds Opleidings en ontwikkelfonds. AO fondsen gemeenten en rijk. Wat en voor wie. Een OO-fonds kan voor een individuele werknemer zorgen voor financiering van een opleiding geheel of gedeeltelijkEr gaat namelijk een percentage van de loonsom naar het fonds.
AO fonds Gemeenten Bevordering en ondersteuning van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt en HRM-beleid.
AO fonds organiseert tijdens de Meester in je Werk-week een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk: Bibian Mentel, Marc Lammers, Edith Bosch en Erben Wennemars. Erben vertelt zijn verhaal over het letterlijk vallen en opstaan. Dit laat Erben jou beleven door zijn visie op de themas persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.
OO-fonds GGZ.
OO-fonds GGZ helpt organisaties om medewerkers optimaal te laten functioneren, zodat zij zo goed mogelijk zorg kunnen bieden. Vanuit het gezamenlijke belang van werkgevers en werknemers bieden we kennis, inspiratie en financiƫle mogelijkheden voor projecten die organisaties en de sector als geheel verder helpen.
OO-fonds OO-fonds.
Opleidings en Ontwikkelingsfonds Bouw Infra. Het Opleidings en Ontwikkelingsfonds Bouw Infra OO-fonds maakt deel uit van de cao BTER Bouw Infra. Het Opleidings en Ontwikkelingsfonds subsidieert activiteiten en projecten van derden in de sector Bouw Infra die passen binnen de doelstellingen van het fonds.
OOverzicht zicht op OO fondsen.
OO fonds Motorvoertuigbedrijf en Tweewielerbedrijf OOMT. Bezoekadres: Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik Postadres: Postbus 1100, 3980 DC Bunnik Telefoon: 030 65 95 313 Fax: 030 65 70 750 Email: oomt@bedrijfsraad.nl Website: www.oomt.nl Opgenomen in de lijst van Agentschap SZW met Erkende OO.

Contacteer ons