Meer resultaten voor msn medische artikelen

msn medische artikelen
 
Mediq Medeco.
Als partner van zorgprofessionals zijn we actief in verschillende zorgsectoren, van ziekenhuizen tot zorginstellingen, apotheken, thuiszorg en eerstelijnspraktijken. We ondersteunen onder andere verpleegkundigen, huisartsen, verloskundigen en paramedici, zoals bandagisten. U kunt vertrouwen op een passend aanbod van producten en diensten.
Medische verbruiksmiddelen, instrumenten en apparatuur voor huisartsen, verloskundigen en fysiotherapeuten.
Partner van de eerstelijnszorg. Bij Mediq Medeco werken we elke dag om u te ondersteunen bij het bieden van goede en betaalbare zorg. We leveren medische disposables, diagnostische apparatuur, praktijkinrichting en technisch onderhoud. Zo houdt u tijd over voor de zorg die er echt toe doet.
Aandoeningen: ziektes, aandoeningen en medische informatie MSN Gezondheid Fitness.
MSN feedback geven. Bedankt voor uw feedback. Wat kunnen we verbeteren? Geef een waardering van de hele site.: Help en ondersteuning. Sluiten Maak MSN mijn startpagina. Klik op Bestand opslaan in het pop-upvenster. Klik op de pijlknop in de bovenhoek van de browser.
Uw browser upgraden Henry Schein Medical.
We hebben onze website vernieuwd om u beter van dienst te kunnen zijn en aan uw aankoop en informatiebehoeften te beantwoorden. Voor optimale weergave en een optimaal gebruik van onze site adviseren we u om uw browser te upgraden aan de hand van de onderstaande lijst.:
Medische verbruiksmiddelen, instrumenten en apparatuur voor huisartsen.
Partner van de eerstelijnszorg. Bij Mediq Medeco werken we elke dag om u te ondersteunen bij het bieden van goede en betaalbare zorg. We leveren medische disposables, diagnostische apparatuur, praktijkinrichting en technisch onderhoud. Zo houdt u tijd over voor de zorg die er echt toe doet.
Fa.Vos Medische Instrumenten Online Shop.
Direct naar online shop. Uitgebreid assortiment medische artikelen voor zowel arts als particulier. Alles voor de huisarts. Onderzoekbanken, onderzoeklampen, tabouretten, medicijnkoelkasten, instrumentenwagens, etc. Zeer uitgebreid assortiment voordelige otoscopen, ophthalmoscopen, complete sets, o.a. van Heine en Welch Allyn. Alle producten bekijken.
Nieuws.
Medische producten Nieuws. Mediq innoveert zijn distributie met nieuw fulfillment center. Afgelopen maanden is Mediq Medeco achter de schermen druk bezig geweest met de voorbereiding naar een nieuw, innovatief Fulfillment Center in Bleiswijk. Door de bouw van een nieuw en duurzaam Fulfillment Center kunnen we nog beter inspelen op logistieke trends en ontwikkelingen, zoals het bieden van producten in kleinere verpakkingen.
Nieuwsbericht MSN wordt Mediq Medeco.
MSN wordt Mediq Medeco. Medische training voor inkopers in de zorg. Medisch Service Nederland wordt Mediq Medeco. 22 juni 2015. Medisch Service Nederland MSN maakt al jaren deel uit van Mediq Medeco. Op 22 juni gaan zij ook de naam Mediq Medeco dragen.

Contacteer ons