Op zoek naar eng nl woordenboek?

eng nl woordenboek
 
bol.com Koenen woordenboek / Engels-Nederlands, K. ten Bruggencate 9789066486355 Boeken.
Het Koenen Woordenboek Engels-Nederlands is al jaren hét betrouwbare woordenboek voor school en thuis. Misschien dat de naam u niet vertrouwd in de oren klinkt, maar dat komt omdat deze reeks tot 1994 werd uitgegeven door uitgeverij Wolters later Wolters-Noordhoff en daarom bekend stond als Wolters woordenboeken.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
NL: de Engels e Kerk EN: the Church of England, the Anglican Church. NL: hij was lid van de Engels e Kerk EN: he was a member of the Church of England, Anglican. NL: Engels e sleutel EN: monkey-wrench, spanner.
Linguee Woordenboek Engels-Nederlands.
nl Nederlands gb Engels. gb Engels nl Nederlands. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands es Spaans. nl Nederlands pt Portugees. nl Nederlands it Italiaans. nl Nederlands pl Pools. nl Nederlands se Zweeds. nl Nederlands dk Deens.
Engels-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek.
Google Translate.
Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept.
Gratis woordenboek Van Dale.
Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen op school, kantoor, thuis of op reis. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale sinds 1864 de Nederlandse taal zo compleet mogelijk.
EngelsNederlands woordenboek.
Engels-Nederlands woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Engels / Engels-Nederlands woordenboek. Engels Nederlands woordenboek online. Welkom op het woordenboek Engels Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
eng Vertaling Nederlands-Frans.
NL: het is mij hier te eng FR: je me sens à l'étroit' ici. NL: eng er maken FR: rétrécir. NL: steeds eng er worden FR: aller en se rétrécissant. NL: de eng e zin van het woord FR: le sens strict du mot.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Hier kun je de meest recente bijdragen bekijken die gebruikers aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben toegevoegd. Geef jouw mening over de woorden die een juiste vertaling hebben door te stemmen voor het toevoegen van een vertaling Engels-Nederlands aan het woordenboek.

Contacteer ons